Спікер виборчого штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков пояснив, чому 11 квітня, в студії програми "Право на владу", коли Порошенко вийшов на телефонний зв'язок із Зеленським, комік був такий різкий з чинним президентом і кандидатом Петром Порошенком. За словами Разумкова, Зеленський - емоційна людина, а опонент вилив на нього занадто багато бруду.

"Але питання в іншому – якщо б наші телеглядачі зіткнулися з тим обсягом бруду, який щодня, щохвилини виливається на нього, на сім'ю, на близьких, на людей, які його підтримують, і людей, які за нього проголосували, то вони були б ще більш емоційні і більш жорсткі у висловлюваннях", - вважає Разумков.

Розмова на підвищених тонах відбувся між кандидатами в президенти Зеленським і Порошенком увечері 11 квітня в ефірі програми "Право на владу" на "1+1". Співрозмовники перебивали один одного, розмовляли паралельно, а в кінці розмови Зеленський кинув трубку.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко записала термінове відеозвернення до обох кандидатів у президенти після їх сварки: в українців розривається душа.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кандидат в президенти України, екс прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка не пройшла у другий тур виборів, записала термінове звернення до своїм головним конкурентам - Петра Порошенка та Володимиру Зеленському.

Також ми писали, що у Порошенка готові засудити Зеленського.

Нагадаємо, експерт проаналізував "телефонні дебати" Порошенко і Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Ткаченко пригрозив судом Порошенко.

Знай. ua писав, що у Порошенка прокоментували "чорний ролик" про слугу народу.