Лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив, що ні його політична сила, ні громадська організація "Національні дружини" не мають наміру проводити ніяких акцій 14 квітня, коли президент Петро Порошенко має намір проводити передвиборчі дебати на НСК "Олімпійський", повідомляє прес-служба політсили.

"14 квітня о 14 годині Петро Порошенко має намір дебатувати на НСК "Олімпійський". За нашою інформацією, адміністрація президента і СБУ з метою зриву виборів готують силові провокації, в яких мають намір звинуватити "Національний корпус" і "Національні дружини". Заздалегідь заявляємо: "Національний корпус", ні "Національні дружини", ні тим більше полк Азов або будь-які інші пов'язані з нами організації не будуть брати участь в акціях під час дебатів президента з самим собою", – заявив Білецький.

Він зазначив, що "Нацкорпус" не бачить сенсу вимагати чогось від Порошенка. При цьому підкреслив, що партія не має наміру припиняти проведення акцій з вимогою покарати осіб, які розкрадають оборонну галузь України.

"Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності не тільки Свинарчуков, але і Порошенко за корупцію в армії вже у нової влади після президентських виборів", – додав Білецький.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00", - йдеться у відеоролику.

У той же час, в штабі чинного президента Петра Порошенка менше оптимізму щодо дебатів і кажуть, що вони можуть взагалі не відбутися.

Спікер виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв в ефірі телеканалу "112" висловив думку, що дебати перед другим туром президентських виборів можуть не відбутися, оскільки опонент Порошенко Володимир Зеленський їх уникає.

"Я вважаю відсотків на 80%, що дебати не відбудуться, тому що один з кандидатів дебатів уникає", - сказав Медведєв.

Нагадаємо, кандидат у президенти України шоумен Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном. Зеленський прокоментував зустріч, назвавши її конструктивною.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному поєдинку в ефірі 1+1.

Знай.uа писав у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.