Кандидат у президенти України шоумен Володимир Зеленський заявив, що його зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном пройшла конструктивно. Про це він заявив за підсумками переговорів з в Єлисейському палаці, повідомляє ТАСС.

"Мені було приємно зустріти пана Макрона", — сказав Зеленський, назвавши зустріч конструктивною.

Від більш розгорнутих коментарів він відмовився.

Наголошується, що Зеленський залишив резиденцію Макрона через годину після прибуття.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Разом із Зеленським у зустрічі взяли участь екс-міністр фінансів України Олександр Данилюк, колишній член НАЗКа Руслан Рябошапка і керівник виборчого штабу Зеленського Іван Баканов.

Варто нагадати, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський ще вчора, 11 квітня, вилетів до Парижа на зустріч з французьким президентом Еммануелем Макроном.

Сьогодні всі соцмережі буквально завалені фотографіями і сторіз людей, які робили селфі із Зеленським у салоні літака, що приземлився в аеропорту Шарля де Голля. До речі, серед шанувальників "майбутнього президента" - в основному молоді жінки.

Відомо, що Володимир Зеленський відправився в Париж разом з дружиною Оленою. Подружжя полетіло звичайним рейсом в економ-класі, що підтвердили і пасажири.

Про те, що Порошенко зустрінеться з Макроном в один день з Зеленським повідомляв також представник виборчого штабу президента Олег Медведєв.

Він також озвучив позицію Порошенка з приводу бажання Зеленського провести міжнародну зустріч. За словами представника штабу чинного президента, Зеленському варто "злізти зі сцени" і набратися досвіду в "реальній політиці".

Нагадаємо, фото Зеленського з дружиною викликало ажіотаж у мережі: Бог простить.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.

Також Знай.uа" писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.