У мережі ходить безліч спільних знімків кандидата в президенти Володимира Зеленського та його дружини - потенційної першої леді Олени Зеленської. Так, в Instagram студії "Квартал 95" з'явилася фотографія подружжя, на фото вони обіймаються.

На фото Володимир і Олена Зеленські виглядають щасливими - вона одягнена в красиву вінтажну сукню в горошок, а він - у світлі брюки і піджак.

У коментарях користувачі писали, що Олена і Володимир - чарівна пара, підтримували Зеленського у його намірах стати президентом і робили багато компліментів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Найкрасивіша наша майбутня перша леді!! Вова, давай вже ставай президентом", "Гарант з першою леді", "Прекрасна пара!!! Удачі ! Все здійсниться!!!!", "Ви помітили, що коли балатувався в президенти Кличко, "патріоти" не кричали,- ось мовляв неук рветься до влади!!!", "Дуже позитивна приємна пара!!Щастя і удачі!", "Наша надія. Усіх, хто вас ображає - Бог пробаче, але не ми", Вовочка, ми з тобою, ми розуміємо як можуть вдарити, нехай тебе Бог береже,удачі, ми з тобою", "Дружина дуже жіночна і красива! Підтримуйте один одного, а ми підтримаємо Вас", "Перш ніж писати гидоту - подивіться на себе! А вони чудова пара", " Є у нього і програма і все що потрібно! Він не вчора встав з дивана і вирішив йти в президенти! Дивно - стільки притензій до Володимира, а до Порошенка ніяких".

Нагадаємо, адміністрація НСК "Олімпійський" заявила, що до них вже надійшли запити від офіційних представників кандидатів у президенти щодо проведення дебатів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Від представника кандидата в президенти Петра Порошенка - на 14 і 19 квітня 2019 року, і від представника кандидата в президенти Володимира Зеленського - на 19 квітня 2019 року", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського розповіли українцям, як змінити місце голосування: всього три кроки.

Знай.uа писав, Садовий зробив важливу заяву про розпад "Самодопомоги".