Журналісти Українських новин взяли інтерв'ю у кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Йому задали досить гострі питання. У Зеленського запитали, чому він запропонував Порошенко здати аналізи, а сам не зробив цього НСК “Олімпійському”, а потім фахівцям з VADA.

Володимир Зеленський здає аналізи

Як говорить сам кандидат в президенти, на стадіон він вирішив не їхати через те, що, за його інформацією, там готувалася провокація.

"Для мене все це не гра. У мене серйозне рішення. На кону доля моя, моїх дітей, моїх батьків", - каже Зеленський.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Зеленський розповів, що володіє секретною інформацією, яка коли-небудь стане надбанням громадськості:

"Коли-небудь, після всіх цих виборів, на світло проллється інформація, як на НСК Олімпійський хтось готував провокацію проти мене. Отримав таку інформацію", - відповів на питання журналістів Володимир Зеленський.

В поліцію він не захотів звертатися, оскільки впевнений у правдивості інформації.

Що стосується американських експертів, то Зеленський сказав, що запросив їх Кличко почав грати в політику.

Варто нагадати, що Українці бурхливо обговорювали розмову чинного президента України Петра Порошенка і його опонента на президентських виборах Володимира Зеленського під час ток-шоу "Право на владу". Представник штабу лідера "Кварталу" заявив, що Зеленський вів себе толерантно.

Таку думку висловив Дмитро Разумков.

"Мені здається, що він не сказав нічого образливого в адресу чинного глави держави. І так, можливо тон був досить жорстким, але він знаходився в межах допустимого і не переходив межі нормального спілкування між двома опонентами", - сказав Разумков.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Також Дмитро Разумков вважає, що Зеленського протягом всього часу передвиборчої гонки вів себе більш ніж толерантно За словами Разумкова, Зеленський — емоційна людина, а опонент вилив на нього занадто багато бруду.

Розмова на підвищених тонах відбувся між кандидатами в президенти Зеленським і Порошенко ввечері 11 квітня. Порошенко запросив Зеленського в студію на дебати "тут і зараз", але той повідомив, що не може цього зробити.

Нагадаємо, Українцям розповіли, що Зеленський буде робити з Донбасом і НАТО

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Президент Франції розкрив деталі розмови з Зеленським

Також "Знай.ua" писав про те, що Порошенко терміново звернувся до Зеленського