Судячи з останніх повідомлень, кожен кандидат в президенти України "дебатуватиме" окремо, можливо, навіть у різні дні. Як відомо, Порошенко запросив Зеленського на дебати 14 квітня на НСК "Олімпійський". 8 квітня Зеленський заявив: "Мої дебати з Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК" Олімпійський".

Штаби обох кандидатів узгодили формат дебатів: на НСК "Олімпійський" відбулася зустріч представників виборчих штабів кандидата в президенти Володимира Зеленського та чинного президента України Петра Порошенка.

Цю інформацію повідомив заступник гендиректора комплексу Віктор Анісімов.

"Ми дуже раді, що організували зустріч представників кандидатів обох штабів на "Олімпійському", що відбувся плідний діалог. Ми виробили на сьогоднішній день формат заходів, які відбудуться і будуть проводитися кожним з кандидатів. Формати трохи відрізняються один від одного. Подробиці я розповісти не можу. З одного боку, є певна комерційна таємниця, з іншого боку, це пов'язано з певними заходами безпеки, бо заходи відбуватимуться за участю глави держави і кандидата на пост президента України". Віктор Анісімов

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що українці бурхливо обговорювали розмову чинного президента України Петра Порошенка та його опонента на президентських виборах Володимира Зеленського під час ток-шоу "Право на владу". Представник штабу лідера "Кварталу" заявив, що Зеленський поводився толерантно. Таку думку висловив Дмитро Разумков в ефірі телеканалу "Наш".

"Мені здається, що він не сказав нічого образливого на адресу чинного глави держави. І так, можливо тон був досить жорстким, але він знаходився в рамках допустимого і не переходив межі нормального спілкування між двома опонентами", - сказав Разумков.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що "Дебати у вас будуть з Макроном": Мосейчук попрощалася з Порошенком.