Скандальний лікар клініки "Євролаб" Владислав Кірякулов, який брав аналізи у кандидата в президенти Володимира Зеленського розповів про відбір аналізів кандидатів і про те, чому йому шкода президента Петра Порошенка. Про це лікар розповів в інтерв'ю Знай.ua.

Так, лікар розповів, що ситуація зі здачею аналізів Петром Порошенком - не смішна, а плачевна.

"Так, я дивився, всі сміялися з тієї ситуації, що була. Але це не смішна, а плачевна ситуація. Ви знаєте, мені було дуже шкода Петра Олексійовича і соромно за те, як організували забір матеріалу. Президент України приїхав здавати аналізи, ну посадите його за столик, покладіть під лікоть валик, візьміть у нього кров. Про які стільці може йти мова", - розповів він.

Він також розповів, чому склалася така ситуація.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Мені здається, просто непрофесійна організація. Те, що стосується медичних працівників, то у мене немає ніяких претензій. Що не змогли взяти кров з першого разу - теж звичайне хвилювання, так як не кожен день береш кров у президента. Плюс це також ще, може бути, особливості організму людини, не завжди можна знайти вену з першого разу. Хлопці, звичайно, перехвилювалися. Тому за організацію соромно", - розповів Кірякулов.

Нагадаємо, аналіз крові Зеленський здав у "Eurolab", яку очолює його прихильник. Він показав відсутність у його організмі наркотичних речовин. При публікації результатів Зеленський оприлюднив документ, на якому датою здачі аналізу значилося 2 квітня, а трохи пізніше - з датою 5 квітня. Порошенко здавав біозразки у медпункті НСК "Олімпійський" чотирьом лабораторіям – експрес-тест не показав психоактивних речовин, алкоголю у крові теж не виявили. Однак у опонентів лишилася недовіра до результатів.

Раніше ми писали, що у четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі зачепили найгучніші корупційні скандали, які заглушили вибори, а також про кадрові перетурбації влади.

В судію несподівано завітав Петро Порошенко. Він знав, що в студії буде начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Генпрокуратури Костянтин Кулик та екс-губернатор Одеської області Максим Степанов і розумів, про що піде мова.

Президент зламав сценарій ефіру і завітавши до студії, звернувся до свого опонента Володимира Зеленського і закликав його у студію на дебати просто зараз.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.