У міжнародних спостерігачів є можливість приструнити військову агресію Російської Федерації проти України, вони могли б стримати в Керченській протоці. Надалі Росія продовжить позиціонувати себе, як вовк з байки Крилова "Вовк і Ягня", намагаючись своїми вчинками лише підтвердити крилату фразу "Ти винен вже тим, що хочеться мені їсти".

Путін та Шойгу
Путін та Шойгу

Про це стало відомо завдяки заявою екс-заступника керівника генштабу ЗСУ генерал і кандидат військових наук Ігор Романенко, яке він озвучив "Главреду".

Також Романенко зазначив, що обмежувати апетити і дії Кремля повинні були б об'єднані сили України та міжнародного співтовариства.

Колишній заступник керівника генштабу ЗСУ, генерал запасу Ігор Романенко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Якщо б запросити в Керченську протоку миротворців ООН і міжнародних спостерігачів, на думку генерала, в світі б краще розуміли реальну ситуацію, не піддаватися на виверти російської пропаганди.

"Росія в даній ситуації нагадує Вовка з байки Крилова "Вовк і Ягня". "Ти винен вже тим, що хочеться мені їсти", – сказав Вовк, тягнучи в темний ліс ягняти. У цьому – вся суть агресивного російського держави", – сказав Романенко.

Адже Росія свідомо відмовляється від міжнародних спостерігачів в Керченській протоці, щоб відчувати себе на цій території вільно – як в "темному лісі", де ніхто не буде бачити злочинів "російського вовка".

Варто нагадати, що в інтернеті з'явилися свіжі фото незаконної споруди окупантів, т. н "Кримського моста". Публікація, на якій зображений Кримський міст, показує всю брехню окупантів про великому трафіку на ньому. Знімок був опублікований в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим.

Нагадаємо, масштабної екологічної катастрофи не уникнути: Кримський міст знищує все живе, замість моря буде болото.

Як повідомляв Знай.uа Керченський міст був тільки початком: Путін розкрив маразматичний план по Криму.

Також Знай.uа писав, кримський міст доведеться знести: експерт розповів про останні дні архітектурного непорозуміння.