Президент Росії Володимир Путін знову став об'єктом для насмішок. На цей раз Володимир Путін осоромився на церемонії представлення офіцерів, призначених на вищі командні посади.

Про це у своєму особистому Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов.

"Володимир Путін на церемонії представлення офіцерів, призначених на вищі командні посади: Успішно проходять завершальні випробування міжконтинентальної важкої ракети "Сармат", поставлені на бойове чергування гіперзвуковий комплекс "Кинджал" і лазерна система "Пересвіт", — написав він.

Користувачі гнівно відреагували на публікацію і зазначили, що Володимир Путін готовий витрачати бюджетні гроші на що завгодно, крім самих росіян.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Задумався дід, мабуть Алінку згадав", "У нього переклинило в бік намертво", "Військова істерія для внутрішнього вживання. Осбличчя стурбовані, як і належить параноїкам. Добре зіграно", "Рідний смітник надійно захищено!", "Нескінченний цирк з кіньми", "Тітка отетеріла", — вони пишуть у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін знову став посміховиськом на публикеНа цей раз Володимир Путін осоромився в рамках візиту в Киргизії. Про це повідомив пропагандист Дмитро Смирнов.

"Не бійся, не бійся": Володимир Путін, орловський скакун з морквою і полохливий щеня Шерхан", йдеться у підписі до відео, на якому президент РФ годує коня в Бішкеку.

Публікація викликала сміх у користувачів соцмережі, які зазначили, що Володимир Путін став зовсім полохливим на публіці.

Ми також писали, що мережа сміється з відео, на якому Путін привітав російських спортсменів. При цьому практично всі вони були однакового або ж меншого зростання ніж лідер країни-агресора. При цьому організатори зустрічі забули про особистих охоронців Путіна, які були значно вище нього.

Нагадаємо, "російський світ" пускає щупальця по всьому світу: цілу країну перетворили на центр кібератак.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Він ошелешив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.