Володимир Зеленський, шоумен і кандидат в президенти, спостерігав онлайн за тим, як на НСК Олімпійський його конкурент Петро Порошенко спілкується з журналістами.

Акаунт Зеленського приєднався до перегляду онлайн-трансляції ТСН, передає Telegram-каналі видання theБабель, докладаючи відповідний скріншот. Порошенко приїхав на стадіон на дебати із Зеленським.

Зеленський пильно стежив за виступом Порошенко

Зеленський дивиться онлайн виступ конкурента

Нагадаємо, раніше ми писали, що Порошенко зробив остаточну заяву з дебатів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кандидати приймають, а не можуть брати участь у дебатах, які повинні пройти 19 числа на Громадському телебаченні. Я зараз наголошую, що я буду дотримуватися закону і вважаю, що кандидати, як законослухняні громадяни в 20 годин 19 числа будуть на Громадському". - сказав президент і кандидат у президенти.

Нагадаємо кандидат у президенти Петро Порошенко проводить дебати на НСК "Олімпійський", де відповідає на запитання журналістів. Так, журналістка поставила Порошенко питання щодо бордів з Путіним і скандалього ролика про опонента кандидата в президенти Володимира Зеленскього і фуру, яка його збиває.

Так, Порошенко заявив, що цими борадми він "поставив знак рівності між Путіним і Зеленським".

"Я не ховаюся від будь-яких кроків і в тому числі і борди з Путіним. Я не кажу про знак рівності між Путіним і Зеленським. Але Путін зараз навмисно підвісив питання про наших заручниках прагне - дай бог змінився Порошенко. Я лише хочу нагадати слова Путіна, що будь-який президент крім Порошенка буде для нього подарунком", - розповів він.

Як повідомляв "Знай.uа", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також "Знай.uа" писав, що Волкер розповів про виборі США на виборах президента України.