Президент України Петро Порошенко заявив, що в п'ятницю, 19 квітня готовий провести дебати з Зеленським на Суспільному телебаченні.

Таку заяву гарант зробив під час проведення дебатів на НСК "Олімпійському".

"Кандидати беруть, а не можуть брати участь у дебатах, які мають пройти 19 числа на Суспільному телебаченні. Я зараз наголошую, шо я буду дотримуватися закону і вважаю, що кандидати, як законослухняні громадяни о 20 годині 19 числа будуть на Суспільному". Петро Порошенко

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що кандидат у президенти Петро Порошенко проводить дебати на НСК "Олімпійський", де відповідає на питання журналістів. Так, журналістка поставила Порошенку питання стосовно бордів з Путіним та скандалього ролика про опонента кандидата в президенти Володимира Зеленскього та фуру, яка його збиває.

Так, Порошенко заявив, що цими борадми він " поставив знак рівності між Путіним і Зеленським".

"Я не ховаюся від будь-яких кроків і в тому числі і про борди з Путіним. Я не кажу про знак рівності між Путіним і Зеленським. Але Путін зараз навмисно підвісив питання про наших заручників прагне - дай боже змінився Порошенко. Я лише хочу нагадати слова Путіна, що будь-який президент окрім Порошенка буде для нього подарунком", - розповів він.

Раніше портал писав, що всі українці досі обговорюють появу Петра Порошенка у ефірі каналу 1+1, адже події того вечора прикували увагу багатьох. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який поділився своїми роздумами на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Після недавнього бенефісу на каналі 1+1 багато почали з захопленням розповідати який Петро Олексійович прекрасний оратор і інтелектуал. Я частково можу з ними погодитися. Він дійсно вміє красиво говорити. Тільки є дві дуже великі різниці між порожніми словами і конкретними діями. Гучними гаслами і обіцянками неможливо побороти бідність, корупцію і розруху. Слова-це лише струс повітря." - повідомив Шнайдер.

Як повідомляв "Знай.uа", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також Знай.uа" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.