Чинний президент України Петро Порошенко відразу ж після невдалих дебатів на НСК Олімпійський прибув у студію телеканалу "Україна". Там у прямому ефірі він звинуватив усіх виборців Володимира Зеленського в бажанні відновити Радянський Союз.

Петро Порошенко

В ефірі телеканалу, який належить українському олігарху Рінату Ахметову, гарант заявив про те, що він вважає вкрай важливою можливість провести дебати з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. За словами Порошенка, багато виборців до кінця не розуміють, які реальні програми стоять за кандидатами. З цієї причини, як переконаний гарант, провести дебати вкрай важливо.

Порошенко заявив про те, що частина виборців Володимира Зеленського бажає повернути Радянський Союз або Російську імперію, але йому з ними не по дорозі.

Частина виборців Володимира Зеленського прагнуть повернення в СРСР. Мені з ними ідеологічно не по дорозі. Але я поважаю їх вибір. Частина - сподіваються, що за мовчазною згодою підуть до ЄС та НАТО. Це означає обман виборців. Пане Владимир Зеленский, скажіть, будь ласка, ваше бачення: який зовнішньополітичний напрямок розвитку держави, яка внутрішня політика буде проводитися, яка економічна. І зафіксуйте свою позицію. А намагатися пересидіти - це нечесно по відношенню до виборців. Про це говорив на Телеканал Україна.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
Geplaatst door Петро Порошенко op Zondag 14 april 2019

Варто нагадати, що дебати на НСК "Олімпійський" чинний президент провів в гордій самоті. Свій виступ він почав зі співу української пісні "Ти ж мене підманула…", після чого покликав свого опонента на дебати і завтра, 15 квітня на телеканал ICTV. Після завершення Порошенко закликав усіх присутніх відвідати виборчі дільниці 21 квітня і проголосувати.

Порошенко на Олімпійському

Крім того, гарант заявив, що не має доказів того, що Зеленський є наркозалежним і підкреслив, що ніколи не називав його наркоманом. Порошенко зазначив, що якщо в другому турі виборів переможе Зеленський, то "це буде вибір українського народу, і він буде його поважати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні дебатів на НСК "Олімпійський" у багатьох містах нашої країни стали з'являтися борди зовсім іншого змісту, ніж були раніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа": генерал-лейтенант Валерій Кондратюк прийняв рішення піти у відставку і в своїй заяві написав, що його обурила інформація про вербування екс-голови СБУ Наливайченка "на користь іноземних спецслужб".

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський, шоумен і кандидат в президенти, спостерігав онлайн за тим, як на НСК Олімпійський його конкурент Петро Порошенко спілкується з журналістами.