У виборчому штабі кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського вважають недоцільною пропозицію виборчого штабу іншого кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка про проведення дебатів на НСК "Олімпійський" (Київ) 19 квітня з 16.00 до 18.00.

Там вважають, що всі бажаючі не зможуть дістатися до стадіону, щоб послухати кандидатів, так як в цей час робочий день ще не завершився.

Спікер з питань ходу виборчої кампанії Зеленського Дмитро Разумков пояснив ситуацію, коментуючи озвучену пропозицію спікера штабу П. Порошенка Олега Медведєва:

"Законом передбачено, що дебати проходять з 19.00 до 22.00 19 квітня, якщо я не помиляюся. Чому вони шукають кожен раз якісь лазівки, щоб туди (на НСК "Олімпійський" – ІФ) не прийти – це питання. Насправді, якщо ми навіть говоримо про наших співгромадян, то в робочий час (з 16.00 до 18.00 п'ятниці, як запропонував раніше штаб П. Порошенко – ІФ), у п'ятницю, їм буде важче прийти на стадіон, ніж увечері, коли у всіх уже закінчиться робочий день, щоб послухати кандидатів у президенти".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Він ще раз підкреслив, що дебати відповідно до законодавства повинні починатися з 19.00 19 квітня і саме цей час спочатку було запропоновано штабом В. Зеленського.

Нагадаємо, що український шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський пояснив, чому не пересувається на велосипеді по Києву, як це робить його персонаж у серіалі "Слуга народу" Василь Голобородько. Про це він розповів в інтерв'ю "Новинам України".

Артист заявив, що такий вид транспорту небезпечний і може загрожувати його життя.

"Я можу їздити на велосипеді. Ви хочете, щоб мене убили?" - зауважив Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному поєдинку в ефірі 1+1.

Також Знай.uа писав, що у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.