Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон відреагувала на невдалий жарт політтехнолога та ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця щодо "причетності" до пожежі в Соборі Паризької Богоматері кандидата у президенти Володимира Зеленського, який днями побував там на зустрічі із Еммануелем Макроном.

Володимир Зеленський

Відповідний допис дипломат опублікувала на своїй сторінці у Twitter, передає Рoliteka.

"Як вам не соромно!? Ганьба", – написала вона.

Варто нагадати, що одіозний політтехнолог Тарас Березовець, який відкрито підтримує Петра Порошенка у боротьбі за пост президента, "пожартував" на своїй сторінці у Facebook, що пожежа у соборі Паризької Богоматері сталася через нещодавній візит Володимира Зеленського до Парижу.

Тарас Березовець

"Взагалі, Макрону дуже пощастило, що після приїзду Зеленського згорів всього лише Собор Паризької Богоматері. А міг би і Єлисейський палац спалахнути", - написав він.

Допис викликав справжній шквал обурення користувачів у коментарях, його назвали "ідіотським". Натомість, сам Березовець у коментарях дорікнув українцям, що вони "занадто серйозні" і "просто не знають гумору Шарлі Ебдо".

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський шокований тим, що у Франції загорівся Собор Паризької Богоматері.

Своїми переживаннями політик поділився в Instagram.

"Нотр-Дам - це цілий всесвіт. Цілий пласт світової культури, створений багатьма поколіннями. Просто нескінченно шкода, що ми його втрачаємо. Мої співчуття президентові Макрону, всім французам, всім людям, які цінують світову культурну спадщину. Шок і біль для всіх нас", - підписав фотографію Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в одній зі столичних шкіл змушують читати учнів про те, що Зеленський шкідливий для України.

Також Знай.ua писав про те, що у виборчому штабі кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського вважають недоцільною пропозицію виборчого штабу іншого кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка про проведення дебатів на НСК "Олімпійський" (Київ) 19 квітня з 16.00 до 18.00.