Прем'єр-міністр Словенії Мар'ян Шарец, у минулому комік, прокоментував шанси кандидата Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Прем'єр-міністр Словенії Мар'ян Шарец до свого президенства був відомим коміком і веселив жартами усю країну.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Політик розповів, що радий тим фактом, що Словенія є не єдиною країною, яка йде по цьому шляху.

За словами прем'єр-міністра, у акторів і коміків багато спільних рис з політиками. Він зазначив, що для того, щоб грати в комедії, потрібно багато враховувати, багато спостерігати, досліджувати персонажів, а це - дуже нелегке завдання.

Володимир Зеленський

Варто додати, що прем'єр-міністр Словенії Мар'ян Шарец став популярним завдяки комічному образу селянина зі Словенії Івана Серпентиншека, який розповідав про зрозумілі для пересічних словаків проблеми і висміював політиків країни. До того, як обійняти посаду прем'єр-міністра Словенії, він двічі обіймав посаду мера міста Камнік, населення якого складає всього 12 тисяч осіб.

Нагадаємо, спікер штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився важливою інформацією перед другим туром виборів.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Відповідне відео було опубліковано на офіційному сайті Зе!Команди - Разумков побував у студії "112 Україна" та відповів на ряд важливих питань, повідомляє Рoliteka.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ураїнцям показали свіжі рейтинги кандидатів у резиденти Петра Порошенка та Володимира Зеленського перед вирішальним другим туром виборів.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології та публікує відповідні дані.

Дослідження, проведене у період з 9 по 14 квітня, свідчить про те, що за Володимира Зеленського готові проголосувати 72% українців, у той час як за чинного главу держави Петра Порошенка - лише 25%.

Також Знай.ua писав про те, що Національне антикорупційне бюро викликало на допит соратника президента Петра Порошенка і заступника глави фракції БПП Ігоря Кононенко і бізнесменів Григорія та Ігоря Суркісів.