Головний військовий прокурор Анатолій Матіос прокоментував скандал із чутками про "втечу за кордон".

Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

Відповідну заяву він зробив під час брифінгу з головою СБУ Василем Грицаком.

Він заявив, що не "втік за кордон", як про те повідомили кілька днів тому деякі ЗМІ, а їздив по роботі.

"Я не двійник, не трійник, і не клон втікача Матіоса, про що пишуть російські ЗМІ", - сказав головний військовий прокурор.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За його словами, він "утік" для роботи.

"Це робота на державу разом з СБУ", - пояснив Матіос.

Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

"Підкажу нашим російським сусідам: моїх пальчиків, як це було у декого, за той період, коли я був відсутній в медійному полі, як казав полковник Штірліц, точно не знайдуть: ні в Ізраїлі, ні в Швейцарії, ні в Австрії, ні в Іспанії, ні навіть в Лівії у фельдмаршала Халіфа Хафтара. Не варто їх шукати", - підкреслив він.

Анатолій Матіос

За словами прокурора, спецслужби не в телевізорі, щодня, незважаючи на політичні перипетії та бажання прийти до когось на колінах заради миру, роблять свою роботу".

Нагадаємо, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос покинув країну, пише Політека. За деякою інформацією, імовірно Матіос покинув межі країни в екстреному порядку.

Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

Про це повідомив журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці в Facebook:

"Толік Матіос покинув країну. Зеленському і Коломойському він не потрібен, тому що зрадників не купують, а Петро (Порошенко — ред.) його наздоганяти навіть не через зливу інформації про Свинарчуків, а через відео з сином".

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандал між ведучим програми "Школа корупції" та блогером Василем Крутчаком, співробітником військової прокуратури Віталієм Опанасенко і головним військовим прокурором Анатолій Матіос набирає обертів. У ньому з'явилися нові цікаві деталі.

Також Знай.ua писав про те, що заступник генерального прокурора України, головний військовий прокурор Анатолій Матіос здійснив гучну заяву в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK.