52-річна депутат Ірина Луценко нерідко привертає увагу журналістів до свого зовнішнього вигляду, адже її обличчя змінюється просто на очах. Не потрібно бути експертом, щоб зрозуміти, що вона намагається зберегти молодість за допомогою фахівців з косметології. Чутки про те, що дружина генерального прокурора безліч раз лягала під ніж пластичних хірургів, гуляють по мережі вже давно і результат може побачити кожен.

Все почалося у вересні 2017 року, коли при вигляді Ірини Луценко всі були просто шоковані – вона змінила зачіску і схудла, від чого візуально зменшилася вдвічі. З тих пір вона потроху скидає вагу і змінює своє обличчя, з чим, очевидно вже трохи перебільшує, пише Страна.

Ірина Луценко

Наприкінці минулого року Юрій Луценко прокоментував зміни в зовнішності своєї дружини: "Я знаю, що в мережі її досить поливають брудом. Останнє, від чого у мене просто зірвало дах - що вона в Петербурзі робила пластичну операцію. По-перше, вона ніколи не робила ніякої пластики. Вона пережила певну операцію. А по-друге, вона весь час проводить на роботі. Я приходжу в половині першого, вона з'являється за 15 хвилин до мене. Мені це не подобається, але вона - особистість. І Іра має право робити те, у що вона вірить. Тим більше, наші погляди на життя, в принципі, збігаються. Як я можу рекомендувати їй бути менш яскравою, якщо я сам такий".

У коментарях під свіжими фото Ірини Луценко можна прочитати, що вона "убрала хом'яка" і зробила "тюнінг" (пластику).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ірина Луценко

Коли на них поглянули фахівці у сфері пластичної хірургії і краси, вони відповіли однаково - "це вже перебір".

Очевидно, що жінка пристрастилася до сучасних дорогих косметичних процедур, особливо враховуючи, що у її сім'ї є свій салон краси ("БелФам" на Олеся Гончара, 67), яким керує невістка подружжя Луценко - Анастасія Волохіна.

У ньому роблять карбоксітерапію і радіохвильової ліфтинг. І перша, і друга процедура в основному націлені на вироблення власного колагену і еластину, що дозволяє за короткий період зменшити глибину зморшок.

Ірина Луценко

Найбільші зміни торкнулися підборіддя, яке раптово стало більш рівним і підтягнутим. Фахівці стверджують, що цього можна було досягти двома шляхами: покласти на окістя більш щільну гіалуронову кислоту, оскільки вона створює гарний обсяг яких мала місце бути пластична операція. Можливо, вона також вдавалася до липофилингу – це моделювання обличчя за допомогою введення в нього власного жиру. Крім того, могла змінювати форму і розмір носа.

Експерти також відзначили, що всі перераховані вище процедури багато політиків змушені робити постійно. Кожну з них, будь то введення ботокса, гіалуронової кислоти або власного жиру, необхідно повторювати, в середньому, кілька разів на рік.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що генеральний прокурор України Юрій Луценка зізнався, що раніше був шанувальником "Кварталу 95".

Як повідомляв портал "Знай.uа": в одязі соратників Порошенко під час проведення дебатів помітили дивну деталь.

Також "Знай.uа" писав, що блогер Ігор Лесев розповів, у чому була головна помилка генпрокурора Юрія Луценка у справі нардепа Надії Савченко та Володимира Рубана.