Команда Володимира Зеленського назвала перші законопроекти, які планує внести на розгляд до Верховної Ради. Зокрема, вони стосуються зняття недоторканності, імпічменту та "податкової амністії". Про це повідомив член команди Володимира Зеленського Руслан Стефанчук. Він відповідає за реформування державних і правових інститутів.

Руслан Стефанчук

"Це законопроекти, які стосуються зняття депутатської недоторканності з народних депутатів, президента і суддів. Це питання, пов'язані з імпічментом. Це питання, пов'язані з нульовою декларацією і амністія капіталів. Хочу зазначити, що ми говоримо про податкову амністію, а не корупційну", - зазначив Стефанчук.
Крім того, він запевнив, що вони мають бачення щодо електронного управління. І наразі сказав, що працюють з потужною групою економістів, які пропонують ідеї для економічних законопроектів.

"Плюс відповідальність за кнопкодавство і депутатські прогули. Це те, що ми подамо насамперед", - резюмував Стефанчук.

Нагадаємо, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Як повідомляв "Знай.ua", за лічені години після голосування у другому турі виборів президента України стало відомо про те, що МВС перевірить на наявність порушень той факт, що Володимир Зеленський нібито показав пресі, за кого поставив "галочку" у бюлетені.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще