Судячи із попередніх результатів другого туру виборів Володимир Зеленський став шостим президентом України. Що чекає Петра Порошенка, який програв вибори, розповів астролог Влад Росс в коментарі Главреду.

"Володимир Зеленський намагається виконувати все, що обіцяє. І в цьому він схожий на Дональда Трампа. Вони обидва – шоумени. Обидва прагнуть виконувати все те, що записано в їхніх програмах. 31 грудня Зеленський заявив, що йде в президенти – і висунув свою кандидатуру, більш того, переміг на виборах", - зазначив Росс.

Астролог рекомендує Петру Порошенку якомога швидше покинути Україну, щоб не опинитися за гратами.

"Судячи з його гороскопом, є загроза, що його можуть затримати. Велика ймовірність, що Порошенко сяде у в'язницю, причому всерйоз і надовго. Про подальші перспективи Порошенко в політиці немає сенсу говорити, тому що він – "політичний труп". Для нього не залишилося ніяких варіантів і сценаріїв, які дозволили б йому повернутися в політику. Будь-яка партія, яку він буде вести, буде приречена", - додав він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За словами астролога, Порошенку краще бігти з України. Бо ж його життя може скластися в будь-якій країні Європи. Марбелья – чудовий варіант, це іспанське містечко, де знаходиться вілла Петра Олексійовича. Чим не варіант? Також астролог зазначив, що Порошенко може непогано влаштуватись в Молдавії і в Ростові. У Молдавії живе його давній бізнес-партнер Влад Плахотнюк, якого вважають найвпливовішою людиною в цій країні", - сказав Росс.

Астролог переконаний, що Порошенко має незначний шанс залишитися в українській політиці. За однієї умови: якщо по-доброму піде 27 травня, як і передбачено законом і якщо відбудуться дострокові парламентські вибори.

"Дострокові вибори Ради влаштовують обох – і Зеленського, і Порошенко. Тому що, якщо вибори відбудуться за планом – восени, то у нього не буде жодних шансів. Якщо вони будуть дострокові, то у його політичної сили буде невеликий шанс заскочити в парламент", - підсумував він.

Нагадаємо, світу показали найдавніше зображення Ісуса Христа.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зв'язок прибульців і людей приголомшив світ.

Також "Знай.ua" писав про те, що друге пришестя Христа передбачив Ньютон: у записах знайшли дату, яка змінить хід історії.