Як відомо, 21 квітня відбувся другий тур виборів президента України. За даними Національного екзит-полу впевнену перемогу здобув Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. Топ-чиновники світу вже привітали Зеленського з цим. До привітань долучився та екс-президент Віктор Янукович.

Спікер штабу Володимира Зеленського прокоментував привітання з перемогою від президента-утікача Януковича, вказавши, що команда обійдеться без таких привітань і підтримки.

"Упродовж усієї кампанії команда Зеленського отримувала так звану підтримку від російських пропагандистів і колишніх українських чиновників. Ми обійдемося як без цієї підтримки, так і без їхніх привітань", — сказав Дмитро Разумков агентству "Інтерфакс-Україна".

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Привітали Володимира Зеленського з перемогою у другому турі з розгромними 73,2% вже і лідери інших країн. Так, відомо, що Зеленський вже провів телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном. Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян навіть привітав Володимира українською мовою.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Еммануель Макрон
Еммануель Макрон

Американський дипломат Курт Волкер також повідомив, що президент США Дональд Трамп зателефонував Володимиру Зеленському після оголошення результатів екзит-полів.Також повідомляється, що посол Франції Ізабель Дюмон приїхала в штаб кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який за результатами екзит-полів, переміг у другому турі виборів.

Також у штабі Зеленського з'явився посол Естонії в Україні Герт Антсу. Пізніше там з'явилася депутат Європарламенту Ребекка Хармс.

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчих дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв "Знай.ua", російський комік надихнувся перемогою Зеленського і серйозно планує йти в президенти.

Також "Знай.ua" писав, як світові ЗМІ відреагували на перемогу Зеленського: ганьба для політичної еліти.