Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в понеділок, 22 квітня, виступила за формування нового складу уряду до парламентських виборів в Україні. Про це вона заявила під час засідання погоджувальної комітету парламенту.

Народний депутат вважає, що новий президент у першу чергу повинен повністю змінити верхівку силового блоку.

"Треба негайно дати можливість новому президентові поміняти силовиків: генерального прокурора, голови Служби Безпеки, міністра оборони, для того, щоб чітко побачити: чи є у нового президента політична воля зі своїми силовиками залучити всіх представників чинної влади, які були замішані в корупції за 5 років, до кримінальної відповідальності", - сказала Тимошенко.

Тимошенко вважає, що терміново повинна відбутись і зміна Кабінету міністрів.

"Треба терпіти існуючий уряд півроку? Я думаю, що не для того люди 75% голосів віддали за зміни, щоб це уряд терпіти ще півроку...", - підсумувала Тимошенко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наживо. Виступ у парламенті. Я хотіла би заспокоїти всіх людей в Україні. Нам всім треба піти з цієї політичної війни і почати те, чого всі чекали. Оновлення і розвиток. І так буде. Слава Україні!

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Maandag 22 april 2019

Раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко поділилася своєю реакцією на телефонний дзвінок робота з голосом чинного президента Петра Порошенка і закликом голосувати за нього у другому турі виборів.

"Твоє обличчя, коли береш телефон, а там робот голосом Порошенко закликає проголосувати за нього 😂🤦🏼‍♀️🤐", - підписала публікацію Тимошенко.

Нагадаємо, Тимошенко зробила термінове заяву з-за рукоприкладства.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко забавно відреагувала на дзвінки Порошенко.

Знай. ua писав, що Тимошенко звернулася до прихильників Зеленського і Порошенка.