Користувач Андрій Воронов пролив світло на поразку чинного президента Петра Порошенка на виборах і поділився думками про те, з яким "обличчям" політик має покинути свою посаду.

Петро Порошенко

Відповіною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Воронов прокоментував тези про те, що "Порошенко програв із честю" та порівняння гаранта із прем'єром Великобританії Вінстоном Черчиллем, який виграв війну і тільки після цього лишив посаду.

"Запрошувати до себе кандидатів-суперників і вмовляти їх зняти свої кандидатури. Виставити абсолютно технічного кандидата з ініціалами Ю. В. Тимошенко, щоб відкусити хоч якийсь відсоток у суперниці в першому турі. Створити ту саму "сітку" і пачками скуповувати голоси, спустити з ланцюга всю свою агресивну ботоферму в інтернеті, щоб вони бризкали слиною і жовчю. Розганяти масу фейків і брехні про опонента - від "наркомана" до "зливу ЗСУ". Виривати слова суперника з контексту. Перекручувати і маніпулювати, тікати від прямої відповіді. Дзвонити людям на особисті номери і слізно просити "я все зрозумів, вибачте мене і проголосуйте за мене, я виправлюся". Сто п'ятдесят разів здавати аналізи в прямому ефірі, коли вже над тобою відверто ірже вся країна. Змінювати дату дебатів на 14 квітня та дебатувати в режимі монологу наодинці в оточенні своїх прихильників. Привозити автобусами бюджетників на стадіон і студентів. У якості останньої спроби в ніч перед другим туром спробувати через суд скасувати реєстрацію опонента. Можна продовжити цей список", - пише Воронов.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Мне тут говорят что-то вроде "не, ну он же с честью проиграл", "боролся достойно, как подобает президенту" и всё в таком...

Geplaatst door Воронов Андрей op Maandag 22 april 2019

Він додає, що напевно, за останні п'ять років значення слова "честь" змінилося. З честю програти - це коли красиво, без ось цих от конвульсій і судом. Навіть якщо розгромно, нехай.

"Зрештою, Паулюс на Волзі був розбитий у мотлох, але обличчя зберіг і капітулював як личить. А те, що ми побачили за минулий місяць - це не те ж саме. Це коли для досягнення заповітної мети всі методи хороші. Навіть самі брудні. А ще це було смішно. А коли гідно програють, адже тоді не смішно, погодьтеся?", - резумував користувач.

Українці взялися активно коментувати публікацію.

Нагадаємо, п'ятий президент України Петро Порошенко знову балотуватиметься - він заявив, що повернеться після наступних президентських виборів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у соціальній мережі Facebook жорстко пройшлися по виборцям чинного президента України Петра Порошенка.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 21 квітня, українці обрали нового президента.