Правозахисник Сергій Наумович прокоментував звинувачення, які лунають із боку команди чинного гаранта Петра Порошенка у бік Володимира Зеленського, який став беззаперечним лідером президентських перегонів.

Володимир Зеленський

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

З боку штабу Порошенка лунають заяви, що із Зеленського вийде "некомпетентний президент" та "країна несеться в прірву". Нібито у команді слуги народу не знають, що у в'язниці садить суд, а президент не знижує тарифи.

"Досвідчені політики, в тому числі Ірка Геращенко, яка вже 20 років збиває пил з кожного нового президента, обрушилися з критикою на тих, хто ще жодного дня не був на держпосадах. Іра захищає свого нинішнього патрона, від якого залежить її особистий добробут, але, як і у випадку з "повстанцями" ("rebels"), з’ясувалося, що саме Петро Олексійович у 2014 році успішно експлуатував тему зниження комунальних тарифів, хоча виявляється, що це не входить до компетенції президента, і в результаті ми отримали навздогін "Роттердам +", як контрольний постріл", - написав юрист.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Некомпетентный новоизбранный президент! Страна несётся в пропасть! Они не знают, что в тюрьмы садит суд, а президент не...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Dinsdag 23 april 2019

Він додав - якщо "не в компетенції президента "рубати руки", "садити трьох друзів", зривати пломби з вентилів, то ПОП цинічно це обіцяв. Крім того, його кум без освіти три роки поспіль носиться з питанням "чому НАБУ так нікого і не посадив?". А тепер виявляються, що за ґрати відправляє лише суд.

"Хлопці, ви спочатку вийміть з свого ока вагон карпатського лісу і бусик, наповнений нелегально здобутим бурштином, а потім відкривайте рот", - резюмував правозахисник.

Українці відреагували на публікацію "пригадуванням" невиконаних обіцянок Порошенка.

Нагадаємо, у соціальній мережі Facebook жорстко пройшлися по виборцям чинного президента України Петра Порошенка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, п'ятий президент України Петро Порошенко знову балотуватиметься.

Також Знай.ua писав про те, що користувач Андрій Воронов пролив світло на поразку чинного президента Петра Порошенка на виборах і поділився думками про те, з яким "обличчям" політик має покинути свою посаду.