Українцям розсекретили скандальну правду про родину лідера фракції "Народний Фронт" Максима Бурбака.

Максим Бурбак

Як виявилося, сім'я брата політика не тільки проживає в Криму, але і в 2015 році отримали російські паспорти.

Про це у своєму Telegram-каналі розповів відомий юрист Андрій Портнов, пише Страна UA.

"В той час, коли на Донбасі гинули українські солдати, а лідери Народного Фронту Яценюк і Бурбак робили жорсткі антиросійські заяви, сім'я рідного брата голови Бурбака та керівника обласної організації Народного Фронту, партнера і однокласники Яценюка отримувала в Криму російські паспорти", - написав Андрій Портнов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зокрема, дружина брата Максима Бурбака Олексія Олена Борисова при видачі довіреності на оформлення нерухомості керувалася російськими законами, визнаючи таким чином і легалізуючи у Криму владу окупантів.

Крим
Крим

Російському нотаріусу вона надала паспорт, виданий ФМС Росії 16 червня 2015 року, тобто у апогей погроз Яценюка та Бурбака притягнути до відповідальності всіх, хто співпрацює у Криму з російським окупаційним режимом.

Крім того, теща Бурбака Ольга Борисова в лютому 2015 оформила на себе за російськими законами торговий центр в Ялті, вказавши в реєстраційних документах такі слова: "суб'єкт Російської Федерації Республіка Крим".

Нагадаємо, крім збагачення на морських портах, нардеп Максим Бурбак на посаді міністра інфраструктури палко взявся за розвиток українського аероруху.

Максим БУрбак

Про це ідеться у програмі "Зворотний бік" на телеканалі112. Настільки натхненно, що цим зацікавився антикорупційний комітет Верховної Ради.

Як повідомляв раніше Знай.ua, заробітна плата і виплати щорічної відпустки для голів фракцій нинішнього скликання парламенту склали десятки тисяч гривень.

Також Знай.ua писав про те, що поки Володимир Зеленський святкує свою перемогу на президентських виборах в Україні, а жителі країни радіють разом з ним в передчутті нових звершень, Петро Олексійович будує плани на майбутнє, на далеке майбутнє.