Заробітна плата і виплати щорічної відпустки для голів фракцій нинішнього скликання парламенту склали десятки тисяч гривень.

Про це йдеться у відповіді апарату Ради на запит журналістів.

Наразі вже відомо, що найбільші виплати отримали керівниця фракції “Всеукраїнське об’єднання” Батьківщина “Юлія Тимошенко – 39 777 гривень.

У свою чергу глава "Народного фронту" Максим Бурбак, фракції "Об’єднанняСамопоміч" Олег Березюк та фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов заробили за вересень по близько 37 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Також відомо, що співголови фракції “Опозиційний блок” Юрій Бойко і Олександр Вілкул заробили у вересні по 35 240 і 37 888 гривень відповідно, лідер Радикальної партії Олег Ляшко – 33 302 гривні.

Разом з тим серед усіх депутатів парламенту набільші виплати за вересень отримв депутат від групи "Воля народу" Михайло Поплавський, його винагорода за "безперебійну роботу" становила майже 47 тисяч гривень.

Також відомо, що у вересні усім без виключення депутатам нарахували по 35 тисяч гривень у якості компенсації за їх роботу.

До слова раніше народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул зареєстрував у парламенті законопроект №9183, в якому пропонує прирівняти одностатеві відносини до "сексуальних збочень" і виключити із законодавства України поняття гендер.

Згідно пояснювальній записці, проект закону спрямований на захист суспільної моралі, охорону сім'ї та традиційних сімейних цінностей, а також посилення соцзахисту сім'ї і дітей.

Так пропонується ввести адміністративну і кримінальну відповідальність за "пропаганду одностатевих відносин".

Документ пропонує вилучити із законодавства України терміни "сексуальна орієнтація", "гендерна ідентичність", "гендерна рівність", "ґендерно-правова експертиза" і т. п.

Законопроект №9183 передбачає адміністративну відповідальність у вигляді штрафів за спрямовану на дітей пропаганду одностатевих сексуальних стосунків, що може негативно вплинути на фізичне та психічне здоров'я, моральний та духовний розвиток дитини": – до 1,7 тис. гривень, юрособами – 8,5 -17 тис. гривень, посадовою особою або за його сприяння – від 25,5 тис. до 51 тис. гривень.

За повторне порушення закону Вілкул пропонує ввести кримінальну відповідальність – від 3 до 6 років позбавлення волі. Якщо порушник - посадова особа, - то арешт до 4 років або позбавлення волі від 4 до 6 років.

Нагадаємо, Тимошенко втратила близьку людину.

Як повідомляв "Знай.ua", "Путін - х*йло!" прогриміло в стінах ПАРЄ, чекайте на всіх каналах країни.

Також "Знай.ua" писав, що Добкін цинічно прокоментував вибухи в Ічні та натякнув на нові.

Експерт: Підвищення зарплати - це тільки для тих нардепів, які на неї живуть