Скандальний народний депутат Михайло Добкін позловтішався з вибухів, які звучать на військових складах Міноборони близько міста в Ічні Чернігівської області.

Відповідну цинічну заяву депутат зробив публікацією в Twitter.

"Хто сказав, що це вибухи?! Це святковий салют на честь засідання Турецького патріархату з Томосом. Боюся навіть уявити, як атеїсти Київського патріархату автокефалію збираються святкувати!", - написав він.

Одіозний політик "пожартував", що це не вибухи, а "святковий салют" і поєднав цю подію з майбутнім наданням автокефалії Українській православній церкві. Українці обурені таким цинічним поглядом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Це цинічне і некоректне висловлювання", "Томос, може, й буде, а ось мізків вам це не додасть", "Засідає Вселенський патріархат, турецького немає", - пишуть у коментарях користувачі.

Екс-регіонал та нардеп з "Оппоблока", мабуть, вирішив піарити власне ім'я найбруднішими методами. Так, раніше він розмістив скандальний твіт, де повідомив, що перерахував українському журналісту Аркадію Бабченко 50 гривень на розрахунковий рахунок.

Раніше повідомлялося, що Михайла Добкіна вважають маріонеткою в руках Кернеса. Особливого таланту до навчання не мав. Саме тому, напевно, в його найближчому оточенні прозвали «другим проФФесором». Адже Добкін навіть з працею читав текст з екрану під час зйомки гучного ролика у кандидати мера Харкова.

Нагадаємо, Михайло Добкін: досьє і компромат на колишнього мера Харкова. Михайло Добкін дивував не тільки кількістю вкрадених грошей, але і самими дурними висловлюваннями.

Як повідомляв "Знай. ua", Притула перетворився в "обдолбанного" нардепа. Шоумен дуже влучно спародіював дивну поведінку народного депутата.

"Знай. ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадає крові. Аллу, схоже, дістали шанувальники.