У четвер, 25 квітня, стало відомо про те, що заступник генерального прокурора Юрія Луценка Євген Єнін написав заяву про відставку.

Євгеній Єнін

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Так, це достовірна інформація, я подав у відставку", — сказав Єнін.

За словами чиновника, він "зробив вибір на користь своїх принципів".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

ГПУ
ГПУ

Єнін подякував усім за підтримку і життєві уроки і запевнив, що йти в політику не збирається.

Варто нагадати, що Євген Єнін був призначений заступником генпрокурора у червні 2016 року.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером перегонів у другому турі, повідомив важливу інформацію, яка стосується команди слуги народу.

Володимир Зеленський

Так стало відомо, що після інавгурації Володимир Зеленський змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка.

Юрій Луценко
Юрій Луценко

“Луценко – це стара команда. Ми будемо призначати нових людей. Це стосується не тільки пана Луценка”, – заявив Зеленський.

Про це повідомляє Online Україна.

За словами джерела, про це слуга народу повідомив під час брифінгу у своєму штабі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Генеральний Прокурор України, який, як відомо, є кумом тепер уже екс-президента України Петра Порошенка, втратить свою посаду.

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Володимир Зеленський дав прес-конференції у своєму виборчому штабі, у ході якої відпові на запитання про нові кадрові призначення.

"Перші кадрові призначення? Щодо цього буде окрема прес-конференція", - сказав шоумен.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми представили всіх експертів нашого колективу - експертів партії "Слуга народу", експертів нашого передвиборчого процесу ... Я не знаю, які ви бачили прізвища до цього - я їх не стверджував. Найближчим часом - у нас ще є час - ми представимо команду", - запевнив шоумен.

Також Знай.ua писав про те, що банкова і її глава Петро Порошенко намагаються вже зараз вставляти палки в колеса Володимиру Зеленському, який переміг на виборах президента України.