У четвер, 24 квітня, спливла нформація про те, що новообраний президент Володимир Зеленський та прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провели нефомальну зустріч.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела.

За даними журналістів, зустріч Зеленського і Гройсмана нібито відбулася у офісі команди лідера президенських перегонів.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Про що розмовляв майбутній президент із прем‘єром - наразі невідомо, але в обох начебто склалося хороше враження один про одного, стверджують джерела.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський відлетів на вихідні в Туреччину.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це йдеться у повідомленні на його Facebook-сторінці. Зеленський підкреслив, що домовлявся і діє "відкрито".

"Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело", - пише Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення. Про це повідомляє прес-служба новообраного президента, передає Politeka.

Володимир Зеленський

Питання про незаконне збагачення Зеленський обговорив під час зустрічі з міністром закордонних справ Литви Лінасом Линкявичусом 25 квітня.

Литовський міністр навіть запропонував допомогу щодо впровадження в Україні реформ у сфері боротьби з корупцією. Він зазначив, що Захід уважно стежить за цим процесом в Україні.

"Скасування кримінальної відповідальності за незаконне збагачення суперечить зобов'язанням України перед Євросоюзом", - зазначив він.

Володимир Зеленський повідомив, що "його командою розроблений відповідний законопроект, який відновить відповідальність за незаконне збагачення".

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.