Астролог Владлен Маєвський розповів, чого чекати від нового президента і якою буде епоха правління Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Clutch.

"У Зеленського ретроградний Меркурій знаходиться в 10-му будинку. Це говорить про те, що людина буде не просто успішний в роботі, а зможе побудувати блискучу кар'єру. У нього від народження закладені чудові організаторські здібності", - відзначає астролог.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Меркурій говорить про те, що людина буде найбільш затребуваний на тій роботі, де є багато подорожей та відряджень. Він наділяє людину здатністю легко зав'язувати ділові зв'язки і на рівних легко говорити з чиновниками будь-якого рангу. Робота з великими масами людей найбільш перспективна за датою народження Зеленського. Він чітко прямує правильним шляхом.

В 2019 році видно стрімкий зліт Володимира Зеленського. Багато хто чекає його поразки, але - не дочекаються. У нього не те що гарний розклад, а просто блискучий. Він зробить те, чого від нього навіть і не чекають. Але Україні потрібно приготуватися до разючих змін.

Володимир Зеленський

У Зеленського дуже цікава особистість. За датою народження Сонце в знаку Водолія наділяє його феноменальною удачею. Він фактично король шахової дошки, народжений вже з хорошою долею. Питання його верховенства було лише питанням часу.

"Але найголовніше, це те, що у Зеленського Хірон знаходиться в 1-му будинку. Це особливий знак, який займає дуже важливе місце в його натальній карті. Це говорить про те, що у власника цього знака є прекрасно розвинені дипломатичні здібності. Їх підсилює природне лукавство, хитрість, лестощі і вміння пристосовуватися до будь-яких умов. Він не буде йти війною, він не буде вступати в конфлікт. Про таких кажуть "м'яко стелить", це - про Зеленського", - вважає астролог..

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Для України під час правління Володимира Зеленського настане пора змін. Перший час буде здаватися, що новий президент допускає помилки. Однак не варто обманюватися першим враженням. Хитрість і спритність Володимира Олександровича гідна поваги. Після невеликого падіння почнеться стабільний підйом, резюмує Маєвський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відлетів на вихідні в Туреччину.

Як повідомляв раніше Знай.іа команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення.

Знай.іа писав про те, що вчитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.