Центральна виборча комісія планує оголосити результати другого туру виборів президента на засіданні 30 квітня.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Наразі вже відомо, що надважливе засідання ЦВК відбудеться 30 квітня о 12:00, де і буде названо ім'я наступного президента України.

ЦВК
ЦВК

"30 квітня орієнтовно о 12:00 відбудеться засідання Центральної виборчої комісії, на якому передбачається встановлення і оголошення результатів повторного голосування 21 квітня 2019 року на чергових виборах президента України 31 березня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто нагадати, що соратник Олега Ляшка Сергій Рибалка спробував налагодити "дружбу" із лідером президентських перегонів Володимиром Зеленським. У повідомленні йдеться, що в середу, 24 квітня, радикал завив про створення в Раді нового міжфракційного об'єднання "Незалежність і розвиток" на підтримку Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, новообраний президент країни Володимир Зеленський записав відеозвернення, де привітав Україну зі світлим святом Великодня. Проте варто відзначити, що почав новообраний президент не зі слів привітання, а з подиву з приводу того, що Центрвиборчком не оголошує результати виборів офіційно.

Як повідомляв "Знай.ua", юрист Ігоря Коломойського Андрій Богдан назвав причину, яка вплинула на рішення шоумена Володимира Зеленського йти у велику політику. Юрист Ігоря Коломойського і майбутнього президента України Андрій Богдан розповів, що свого часу йому довелося переконувати шоумена балотуватися на пост президента України.

Також "Знай.ua" писав, що четвер, 24 квітня, спливла інформація про те, що новообраний президент Володимир Зеленський та прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провели нефомальну зустріч. За даними журналістів, зустріч Зеленського і Гройсмана нібито відбулася у офісі команди лідера президенських перегонів.

Бортник: Порошенко "мовним законом" ставить палиці в колеса Зеленського