Голова штабу лідера президентської гонки, відомого українського гумориста Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що методу, як за один день завершити війну немає ні в кого, однак є ідеї, що потрібно для цього робити.

Про це стало відомо завдяки заяві Дмитра Разумкова в ефірі одного з українських телеканалів.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"На жаль, методу, як завтра закінчити війну, немає ні в кого. Але є розуміння, як треба йти для того, щоб цей мир прийшов. І мир повинен прийти на умовах України. Якщо піти за принципом і тих пропозицій, які лунають від Росії, то можна було б, напевно, прийти до цього миру, але я думаю, що жодному патріотові цієї країни такий шлях неприйнятний", - заявив Дмитро Разумков.

Зеленський на виборчій дільниці
Зеленський на виборчій дільниці

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він повторив, що путінський указ про спрощення видачі паспортів РФ жителям окупованого Донбасу є фактичним зізнанням Росії.

"Фактично, це зізнання РФ. Якщо по Криму вони говорили, що окупували його, вони цю анексію називають поверненням на батьківщину, то на сьогоднішній момент процедурою з спрощенням процедури отримання російського громадянства вони підтверджують, що вони є країною-агресором у цьому процесі", - заявив Разумков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відоме британське видання Economist опублікувало інформацію про трьох основних ворогів майбутнього президента України Володимира Зеленського. Так, серед основних "супротивників" видання виділило "Росію, український парламент і олігархів".

Видання пише, що Верховна Рада залишатиметься ворожою до президента Зеленського. Принаймні, до парламентських виборів, які просунуть в політику багатьох прихильників Зеленського. Проте їм належить поборотися з фракцією Петра Порошенка і новою політичною силою, створеною прем'єром Володимиром Гройсманом.

Нагадаємо, таємна зустріч Гройсмана і Зеленського: з'явилися несподівані деталі бесіди.

Як повідомляв Знай.uа брехня Гончаренка обурила всю Україну: "Заткни пельку, г*вно під лопухом".

Також Знай.uа писав, Зеленський жорстко "відфутболив" перебіжчика від Ляшка: "Собі краще допоможи".