У Москві 12 квітня затримали українського бізнесмена Павла Климця.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Його підозрюють у дачі хабара в особливо великому розмірі, пише "Коммерсантъ" з посиланням на джерело в силових структурах.

Павло Климець

Повідомляється, що візит бізнесмена в Москву пов'язують з обговоренням його активів на Донбасі, які він фактично втратив після початку збройного конфлікту в 2014 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В групі компаній OLYMP, яку очолює Климець, неофіційно підтвердили його арешт.

Павло Климець

Представники холдингу розповіли, що останнім часом глава компанії часто отримував пропозиції переписати або продати за безцінь свій бізнес на території "Л/ДНР".

Павло Климець — український політик і бізнесмен. Він був депутатом Верховної Ради з 2006 по 2012 роки. Його компанія OLYMP займається виробництвом і продажем алкоголю. З 2011-го по 2015-й Климець входив в число ста найбагатших людей України, однак після 2014 року втратив активи в Криму. З тих пір його стан зменшилася до 34 мільйонів доларів.

Павло Климець

Нагадаємо, що одіозний мільйонер, народний депутат України від Радикальної партії Сергій Рибалко вирішив скористатися перемогою Володимира Зеленського, очистивши «карму» свого злочинного бізнесу з окупованими Росією територіями України.

Сергія Рибалка, власника снекової корпорації S. Group, СБУ і ГПУ підозрюють у веденні бізнесу на території окупованого Донбасу і анексованого Криму, а також державній зраді. Восени 2017 року топ-менеджери корпорації опинилися за ґратами, за підозрою у фінансуванні тероризму. Самого Рибалко від тюрми врятував депутатський імунітет.

Сергій Рибалко

Після президентських виборів нардеп вирішив скористатися недосвідченістю в підкилимних парламентських інтригах Володимира Зеленського. У спішному порядку Рибалко створив і очолив чергове міжфракційне об'єднання з фракцій БПП, що розкладаються - «Народного фронту», «Опозиційного блоку» і «Волі народу» з цинічною назвою «Незалежність і розвиток», публічно запропонувавши новому молодому Президентові підтримку.

Ми писали, що Смешко поплутав карти Порошенка і Тимошенко: джокер на президентських виборах

Раніше, портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко в кроці від "політичної смерті".