Політтехнолог Михайло Подоляк розповів, чому не можна серйозно обговорювати і оцінювати сьогоднішні ініціативи влади. Причина криється, на його думку, зовсім не у певних законах або політиці, а щодо "еліти" суспільства. Про це він повідомив в публікації на Facebook.

Подоляк впевнений, що сьогоднішня "еліта", яку становить парламент, Кабмін, Адміністрація і вертикаль просто "цинічно кладуть на суспільство, його інтереси, потреби і висловлені претензії". І це при тому, що суспільство на останніх виборах президента конкретно висловило еліті. Українці показали, що хочуть більше діалогу, хочуть бути почутими і мати реальний вплив.

Михайло Подоляк

"Але немає. Йому (суспільству) так нахабно, з відсиланням за відомою адресою, смачними плювками прямо в страдницьку пику (після п'яти років затягнутих поясів) – "ідіть ви всі скопом своїм 73-процентним...) Мали ми Вас відверто і мати далі будемо"... Що все це значить? Нічого і все...", - зазначає Подоляк.

На думку політексперта так відбувається, тому що насправді це зовсім не еліта, а "малоосвічене гопництво, яке перебралося з зачуханих провінцій, аби пожерти".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це завжди одне і те ж - така собі ароматна дорога від однієї купи елітного лайна до іншої, ще більш ароматної. Це і є причина того, що подібні "еліти" (незалежно від географічної прив'язки) періодично виносять у двері, а вони нишком переодягаються в вышиванчатий одяг, малюють собі аніме-очі і лізуть вікно, щоб і далі гадити нам на голови...", - пояснив Подоляк.

Він зазначив, що це зовсім не еліта, а ситуативні аморальні типажі, які попутно крадуть з бюджету і є, на думку політтехнолога, черговим доказом, що поки що наша держава – це "суцільно криві карлики, які зовсім не мають державного мислення".

... мы вас имели, имеем и иметь будем) Заканчивайте всерьёз оценивать все «за» и «против» в любых сегодняшних...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Donderdag 25 april 2019

Нагадаємо, Бідової звернувся до нардепа Гопко.

Як повідомляв Знай. ua, старі корупціонери не хочуть відпускати насиджені схеми.

Знай. ua писав, що Михайло Подоляк прокоментував нападки на Зеленського.