Не встиг Володимир Зеленський порадіти перемозі на виборах, як його тут же атакували недоброзичливці, які почали стверджувати, що в системі держави не відбувається ніяких змін, не розуміючи, що Володимир не те, що не вступив на посаду, але навіть не був оголошений переможцем. Свої думки з цього приводу висловив політтехнолог та журналіст Михайло Подоляк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зеленский уже... виноват?) Когда уже, наконец, появятся профильные врачи, чтобы провести осмотр пациентов и назначить...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Maandag 22 april 2019

"...хлопець ще й близько не підійшов до посади і до виконання своїх обов'язків. Всього лише пару днів після виборів. ЦВК навіть не закінчив підрахунок і «встановлення остаточних підсумків другого туру». «Урядовий кур'єр» не опублікував результатів. Дата інавгурації в парламенті невідома. Він просто і розгромно виграв вибори. А попереду ще цілий місяць мороку від Переможеного. Який, як і раніше, контролює практично всю вертикаль в повному і цинічному обсязі..." - пише Подоляк.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він повідомляє, що з різних кутків чути фрази роду "Зеленський не виконує свої обіцянки" і подібне шипіння в сторону кандидата. Але Михайло дає всім чітку і зрозумілу відповідь:
"...Вся управлінська вертикаль (включаючи її судову складову) як і раніше тотально контролюється паном Порошенком і одіозними членами його команди. Вся без винятку. Скрізь, де тільки можна. Одні і ті ж люди і одні і ті ж договорняки). Абсолютно нічого не змінилося. А, ні. Стало більше нахабства і шизофренії..."

Інавгурація Петра Порошенка
Інавгурація Петра Порошенка

Всьому, що відбувається політтехнолог знаходить дуже логічне пояснення - поки ще чинна влада прагне звалити всі "косяки" на Зеленського, який щойно прийшов:
"А відбувається банальне і передбачуване. Що цілком у стилі славного і чесного Петра Олексійовича. Хаотизація, абсурдизація, спішне обривання злодійських ланцюжків, вихід із схематозів, спроба заговорити проблематики. Щоб кінців не знайти. І зверху обов'язкова брудна медійна кампанія (куди ж без неї). Нова вже. Маскування. По записуваннню їх косяків на рахунок.. ще не прийшовшого Зеленського... Занадто багато особисто ображених. Серед ось цих от вічно співаючих гімни і вважаючих себе «корисними будівельниками країни». Саме вони зараз безкоштовно і з великою агресією несуть відверту маячню... Отруйне таке «а Зеленський-то вже руйнує круту порошенківську спадщину!» Блискуча історія хвороби невеликої частини країни. Вивчайте, насолоджуйтесь і фіксуйте в національному підручнику психічних збочень. У розділі «гадливе»... Поки інший світ щиро вітає, команда ПА запропонувала нам випробувати нові смакові відчуття від свого божевілля..." - підсумовує Подоляк.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, Зеленський натякнув на можливе майбутнє Порошенка

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, яким був шлях слуги народу від шоумена до лідера гонки

Також портал Знай.ua" писав про те, що Астролог терміново попередивЗеленського