Лідер КНДР Кім Чен Ин, який перебував з візитом у Росії 24-26 квітня, розказав про свої пристрасті та уподобання в російській музиці.

Цю інформацію повідомляю РИА "Новости".

кім чен ин
кім чен ин

За словами глави Примор'я Олега Кожем'яка, Кім Чен Ину подобаються пісні "Катюша", "Вечір на рейді", а також пісня Алли Пугачової "Мільйон червоних троянд".

Кожем'яко підкреслив, що в Північній Кореї ці пісні "з задоволенням співають, передають у всі віки від батька до сина".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

Нагадаємо, що у Кремлі підтвердили, що Путін та Кім Чен Ин зустрінуться 25 квітня у Владивостоці. Про це повідомляють російські ЗМІ, зазначаючи, що дату і місце зустрічі до останнього не називали на прохання Пхеньяна.

Переговори двох найбільших агресорів у світі пройдуть в кампусі Далекосхідного федерального університету на острові Російський.
Як наголошується, Кім Чен Ин прибуде у Владивосток в середу, 23 квітня. Два джерела, пов'язані з підготовкою візиту Кім Чен Ина до Владивостока, підтвердили, що в ніч з 23 на 24 квітня Кім Чен Ин проведе в прикордонному північнокорейському місті Раджин, після чого рушить у бік Росії.

Кім Чен Ин та Володимир Путін
Кім Чен Ин та Володимир Путін

Раніше портал писав, що влада Північної Кореї (КНДР) відхилила всі пропозиції Сполучених Штатів Америки (США) з ядерного роззброєння Корейського півострова. Цю інформацію повідомляє CNN, посилаючись на дипломатичні джерела.

У повідомленні йдеться, що США зробили конкретні пропозиції КНДР про початок і кінцеву точку ядерного роззброєння. У Пхеньяні всі пропозиції США щодо денуклеаризації назвали "бандитськими".

Дональд Трамп і Кім Чен Ин
Дональд Трамп і Кім Чен Ин

Так як після саміту президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин не встановили точний час і не дали конкретних обіцянок про денуклеаризацію, тепер це дозволяє обом сторонам інтерпретувати усну угоду на свій розсуд.

Так, Пхеньян розповідає про жести доброї волі, які вони вже зробили, коли зупинили випробування ракет і передали останки американських солдатів в США.

Також Знай.uа писав, Кім Чен Ин став героєм мемів.