Президент Росії Володимир Путін можливо зустрітися з лідером КНДР Кім Чен Ином в кінці квітня. Про це повідомляє інформаційне агентство Yonhap з посиланням на джерела.

Згідно з інформацією, глава Кремля має намір приїхати до Владивостоку перед візитом до Пекіна 26-27 квітня. Там заплановано його участь у форумі "Один пояс, один шлях".

Передбачається, що в ці ж дати для проведення особистої зустрічі до Владивостоку приїде і Кім Чен Ин.

"Досить імовірно, що зустріч все-таки відбудеться", - сказано у виданні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наголошується, що президент Північної Кореї спробує заручитися підтримкою РФ під час зустрічі з Путіним. Це йому потрібно для того, щоб чинити тиск на президента США Дональда Трампа після невдалого саміту в Ханої.

Раніше повідомлялося, що у міжнародних спостерігачів є можливість приструнити військову агресію Російської Федерації проти України, вони могли б стримати в Керченській протоці.

В подальшому Росія продовжить позиціонувати себе, як вовк з байки Крилова "Вовк і Ягня", намагаючись своїми вчинками лише підтвердити крилату фразу "Ти винен вже тим, що хочеться мені їсти".

Про це стало відомо завдяки заявою екс-заступника керівника генштабу ЗСУ генерал і кандидат військових наук Ігор Романенко, яке він озвучив "Главреду".

Також Романенко зазначив, що обмежувати апетити і дії Кремля повинні були б об'єднані сили України та міжнародного співтовариства.

Нагадаємо, двійників Путіна і Медведєва застали в дивній позі.

Як повідомляв Знай. ua, дивне обличчя епічно зганьбила Путіна на весь світ.

Знай. ua писав, що Путін зганьбився перед жінкою своєю ракетою.