Відомий російський художник Сергій Йолкін дав користувачам мережі новий привід для глузувань над начальником кримських і донецьких терористів Володимиром Путіним. Спровокувало художника на цю роботу рішення про спрощений порядок отримання російських паспортів українцями на Донбасі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Йолкіна в соцмережі Facebook.

На картинці зображений президент Росії Володимир Путін з рупором у руках, в який він кричить наступні слова: "Українець, йди до нас! Тебе чекає сало, горілка і паспорт!" У мережі відразу ж стали коментувати карикатуру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що президент Росії Володимир Путін вкотре осоромився екстравагантним зовнішнім виглядом. Про це повідомляють ЗМІ. Зокрема, блогер Фашик Донецький помітив досить епатажне взуття Володимира Путіна. Так, на опублікованих кадрах можна помітити величезну підошву, яка значно збільшує зріст кремлівського диктатора.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що начальник кримських і донецьких терористів, президент Росії Володимир Путін продовжує давати приводи для насмішок. Господар Кремля постійно потрапляє в епіцентри різних скандалів. На цей раз Путін потрапив у дивну ситуацію з "дівчатками". Про це стало відомо завдяки новій публікації у Twitter, яку виклав "Кремлевский пул РИА".

Черговий інцидент, в якому Володимир Путін виставив себе в негативному світлі, стався у Вищій школі державного управління Російської Федерації. Президент відвідав випуск другого потоку "школи губернаторів" і захотів сфотографуватися з випускницями на пам'ять. Справа обернулася курйозним конфузом.

Нагадаємо, Путін хотів привітати Пугачову з ювілеєм, а замість цього став посміховиськом.

Як повідомляв Знай.uа Путін зганьбився перед жінкою своєю ракетою: "У нього переклинило намертво".

Також Знай.uа писав, "Старий фокус": відома телеведуча "віддалася" спортсмену в прямому ефірі, відео.