Відомий грузинський актор та співак Вахтанг Кікабідзе звернувся до майбутнього Президента України Володимира Зеленського.

Відповідне відео він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Вахтанг Кікабідзе підписав відеозвернення так: "Моєму другові, Панові Президентові України, Володимиру Зеленському". Він заявив, що уважно слідкував за перебігом президентських перегонів.

"Дорогий Володя, я маю за честь називати тебе другом, але з сьогоднішнього дня - день православного Великодня, я вже буду тебе називати (вірніше Вас називати) Президентом всієї України. Ми всі - я та мої друзі, і майже вся Грузія вболівала та слідкувала за виборами. Хочу побажати тобі щастя Побажати, аби ти мудро керував своєю величезною країною", - заявив Вахтанг Кікабідзе.

Окрім цього Вахтанг Кікабідзе привітав українців з Великоднем.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Українців хочу привітати з цим прекрасним днем - днем Великодня і сказати три слова на прощання: дай Боже вам здоров'я, слава Україні!" - резюмував Кікабідзе.

Моему другу, Господину Президенту Украины, Владимиру Зеленскому

Geplaatst door Вахтанг Кикабидзе op Zaterdag 27 april 2019

Нагадаємо, що Володимир Зеленського закликали стратити всіх, хто заробляє на війні: "Народ йому аплодуватиме".

Як повідомляв "Знай.uа", екс-глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе розповіла, чому в Україні відбулися демократичні вибори та чому це поки неможливо в Грузії. Вона також припустила, що буде з Міхеілом Саакашвілі за президентства Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.