Президент Туркменістану Гурбангули Мяликгулиєвич Бердимухамедов прочитав реп на честь коня по кличці Ровач (Благополучний), який брав у часть у скачках.

Президент Туркменістану

Про це повідомляє Рoliteka.

Заспівав президент на скачках, приурочених до Національного свята туркменського коня. Співавтором виступив онук Бердимухамедова Керімгули, який не тільки написав музику, а й виступив разом з дідом на сцені, акомпануючи і підспівуючи йому.
У тексті композиції йдеться, що лоша Ровач є передвісником благополуччя країни і джерелом натхнення.

Президент Туркменістану

Варто додати, що лоша президенту Туркменістану подарували правоохоронці, коли Бердимухамедов здійснював робочу поїздку по об’єктах МВС. Тоді керівник силового відомства Ісгендер Мулик від імені підлеглих передав у дар главі держави благородного породистого скакуна. Кличку йому дали на честь девізу нинішнього року в Туркменії, який звучить як "Туркменістан – країна процвітання".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак це вже далеко не перша поява Бердимухамедова на сцені з музичною композицією. У липні минулого року президент разом з онуком виконали трек "Спортивний Туркменістан" у стилі реп.

У грудні, напередодні Нового року, керівник Туркменії і його незмінний співавтор виконали вітальну пісню одразу трьома мовами – англійською, німецькою і туркменською.

Нагадаємо, Володимир Зеленский, який переміг на виборах президента, відпочиває на курорті Туреччини в районі Бодрум.

Володимир Зеленський під час відпочинку

Як передають турецькі ЗМІ, Зеленський оселився в готелі, який розташовується в кварталі Гюверджинлик.

Як повідомляв раніше Знай.ua, переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський, який поїхав відпочивати у Туреччину, по всій видимості, обрав для себе віллу "Президентська" в готельному комплексі в 25 кілометрах від Бодрума.

Також Знай.ua писав про те, що обраний президент України Володимир Зеленський, який поки ще не вступив у свої обов'язки, розповів про те, що планує змінити "Мінських формат" переговорів щодо тимчасово окупованої території Донбасу.