Володимир Зеленский, який переміг на виборах президента, відпочиває на курорті Туреччини в районі Бодрум.

Як передають турецькі ЗМІ, Зеленський оселився в готелі, який розташовується в кварталі Гюверджинлик.

На фото видно, як Зеленський тримає власноруч приготовлені шашлики.

Напевно сім'ї сподобався кулінарний шедевр слуги народу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ЗМІ відзначають, що 27 квітня слуга народу обідав зі своєю родиною в одному з ресторанів Бодрума.

"Зеленський весело провів час, жартував з працівниками ресторану і навіть на час зайняв місце кухаря, пожарив м'ясо на грилі", - стверджують турецькі ЗМІ.

Фотограф зумів зняти, як Зеленський з любов'ю смажить шашлики для своїх рідних і близьких.

Готель і найближчі об'єкти, в яких відпочиває Зеленський, перебувають під особливою охороною.

Варто нагадати, що Глава Православної церкви України митрополит Епіфаний привітав президента країни Володимира Зеленського з перемогою на виборах і Великоднем.

Про це повідомили на офіційному сайті ПЦУ.

Митрополит звернувся до політика з важливим проханням. Головний священнослужитель України нагадав Зеленському, що йому довірилася нація, і перед президентом стоїть важливе завдання - захистити країну від російської агресії.

"Вельмишановний Володимире Олександровичу! Від себе особисто та від Помісної Української Православної Церкви сердечно вітаю Вас, Ваших рідних і близьких! На Вас покладається особлива обов'язок забезпечувати захист нашої свободи від агресії з боку Росії, щодня давати відсіч її військовим, дипломатичним, економічним, інформаційним зазіханням на нашу державу, наближати Україну до перемоги і відновлення територіальної цілісності, досягти справедливого світу".

Митрополит попросив президента стати гарантом збереження незалежності держави і єдності її громадян. Єпіфаній впевнений, що Володимир Зеленський буде сприяти продовженню курсу євроінтеграції та реформ, спрямованих на економічне зростання, боротьбу з корупцією та досягнення справедливості в судочинстві України.

Нагадаємо, Кошовий із Квартал 95 вивалив таке, що українці не можуть отямитися

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Коломойський розповів, що зробить з Зеленським

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський назвав свого ворога №1 на посаді президента