Переможець президентських перегонів Володимир Зеленський повертається до України після триденного відпочинку в турецькому Бодрумі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляють турецькі ЗМІ, які бачили слгу народу у аеропорту.

У повідомленні відзначається, що Зеленський з сім'єю покинули п'ятизірковий готель в кварталі Гюверджинлік в понеділок вранці, 29 квітня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В аеропорту Milas-Bodrum біля VIP-терміналу його проводжали губернатор Мугла Есенгуль Джівелек і глава виконавчої влади району Мілас Ерен Араслан.

Варто додати, що слуга народу вилетів з Туреччини в Україну регулярним рейсом авіакомпанії Turkish Airlines, тобто - ніяких чартерів.

Нагадаємо, Володимир Зеленский, який переміг на виборах президента, відпочиває на курорті Туреччини в районі Бодрум.

Володимир Зеленський під час відпочинку

Як передають турецькі ЗМІ, Зеленський оселився в готелі, який розташовується в кварталі Гюверджинлик.

На фото видно, як Зеленський тримає власноруч приготовлені шашлики.

Напевно сім'ї сподобався кулінарний шедевр слуги народу.

ЗМІ відзначають, що 27 квітня слуга народу обідав зі своєю родиною в одному з ресторанів Бодрума.

"Зеленський весело провів час, жартував з працівниками ресторану і навіть на час зайняв місце кухаря, пожарив м'ясо на грилі", - стверджують турецькі ЗМІ.

Готель і найближчі об'єкти, в яких відпочиває Зеленський, перебувають під особливою охороною.

Як повідомляв раніше Знай.ua, переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський, який поїхав відпочивати у Туреччину, по всій видимості, обрав для себе віллу "Президентська" в готельному комплексі в 25 кілометрах від Бодрума.

Також Знай.ua писав про те, що обраний президент України Володимир Зеленський, який поки ще не вступив у свої обов'язки, розповів про те, що планує змінити "Мінських формат" переговорів щодо тимчасово окупованої території Донбасу.