Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній привітав Володимира Зеленського з обранням на найвищу посаду в країні та подарував новообраному президенту Острозьку Біблію.

У вівторок, 30 квітня, Володимир Зеленський зустрівся з предстоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм. Про це митрополит повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Очільник Православної церкви України особисто привітав новообраного Главу держави з Великоднем і перемогою на виборах.

Під час зустрічі Володимира Зеленського з митрополитом Епіфанієм обговорювали проблеми, які стоять перед українцями, зокрема, багаторічний конфлікт на Донбасі. Також обговорили й інші наболілі теми - боротьба з корупцією та бідністю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ми були єдині у тому, що Церква має молитись, а держава робити все, аби всі регіони нашої країни жили в мирі і спокої", - написав митрополит.

На завершення зустрічі предстоятель Православної церкви України Епіфаній подарував новообраному президенту репринтне видання "Острозької Біблії" – першого повного друкованого тексту Старого і Нового Завітів слов’янською мовою, надрукованого в Україні наприкінці XVI століття.

Нагадаємо, митрополит Епіфаній звернувся до Зеленського з важливою проханням.

Глава Православної церкви України нагадав Зеленському, що йому довірилася нація, і перед президентом стоїть важливе завдання - захистити країну від російської агресії.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЦВК оголосила офіційні результати виборів президента України-2019.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Зеленського назвали перші кроки нового міністра оборони.