Скандально відомий міністр соціальної політики України Андрій Рева черговий раз відзначився цинічною заявою.

Нещодавно в інтерв'ю британському каналу BBC Рева сказав: "Всі, хто був проукраїнські, ті виїхали. А той, хто хоче отримувати дві пенсії, там і тут, — нехай потерпить. Мені їх не шкода ніколи абсолютно. Мені шкода тих солдатів і офіцерів і їхні родин, які вбиті там, за цих мразей".

Така скандальна заява викликала справедливе обурення українців.

Журналіст Ігор Лесев, відомий гострою політичною сатирою в авторських ефірах "НеДобрыйВечер", жорстко відповів міністру-дієтологу. Лесев зазначив, що якщо когось і можна назвати "мраззю" в Україні, то це, власне, Андрія Реву та інших міністрів в уряді Гройсмана.

"Мізантропи, які ненавидять на фізичному рівні своїх співгромадян. Персонажі, які 5 довгих років розчоловічували співвітчизників. Ділили на сорти громадян однієї країни", - зазначив журналіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Та навіть на цьому тлі мізантропів, Рева – особливий персонаж, підкреслює Лесев. Людина, яка займається соціальною політикою у найбіднішій країні Європи, працює абсолютно бездарно

"У пенсійному фонді навіть не діра. Там Маріанська западина. І це на тлі злодійських схем його шефа Гройсмана. Роттердам +. Махінації на митниці. Фіктивне дорожнє будівництво. Монетизація субсидій, яка призвела до ще більших заборгованостях за ЖКГ.

Завданням Реви в цьому пограбуванні було мінімізувати витрати на утримання "пенсійного баласту". Цих нікому непотрібних людей похилого віку. Звести їх до тотальної бідності. І позамежної смертності", - зазначає журналіст.

Лесев пригадав Реві й інші цинічні висловлювання.

"Цей покидьок причетний до масових смертей людей похилого віку. Безпосередньо. Його шефи крадуть. А цей виродок безпосередньо вибудовував концентраційну систему пенсіонерів. Ощадливо. І методично.

І при цьому ця ж людина з низькою соціальною відповідальністю постійно потрапляла в словесні скандали. Українці у нього багато жеруть.
І тут же за рахунок держбюджету - тобто за рахунок цих же самих "багатожерущих" українців відлітає на лікування до Ізраїлю. Це такий позамежний цинізм скнари", - констатує Лесев.

Журналіст також підкреслив, що його ще більше обурило пояснення Реви сказаних ним цинічних слів про пенсіонерів окупованого Донбасу.

що показово, Рева не лише мізантроп і садист. Він ще й круглий ідіот. Я почитав його "трактування-пояснення" цієї фрази на його сторінці в ФБ.
Він так і написав. Не можна давати пенсії людям, які взяли в руки зброю. З пояснень цього ідіота виходить, що українська армія воює на сході з ... українськими пенсіонерами", - уклав Лесев.

О мрази Говорим мразь – подразумеваем Реву. Говорим Рева – опять появляется мразь. Ленинградский политрук Рева,...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 30 april 2019

Нагадаємо, Рева спробував зам'яти скандал із "мерзотниками" на Донбасі і спробував виправдатися, але це вийшло недолуго.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесев розповів, що було не так у правлінні прем'єр-міністра Володимира Гросмана і чому він запам'ятається українцям як "гречаний" прем'єр.

Також Знай.ua писав, Лесєв підказав Зеленському, що робити з "друзями" Порошенка