У середу, 1 травня, стало відомо про наступний хід злочинного плану Володимира Путіна на Донбасі.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Так стало відомо, що глава держави-окупанта підписав указ про спрощене отримання російського громадянства ще для деяких категорій іноземців.

Хто тепер туди входить:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

– Громадяни України та апатриди (люди без громадянства), які народилися в Криму і виїхали з нього до 18 березня 2014-го року.

– Громадяни України та апатриди, які мають посвідку на проживання в Росії, статус біженця, дозвіл на тимчасове проживання, і ті, хто запросив у нас тимчасовий притулок

– Всі іноземні громадяни, яких незаконно депортували з території Кримської АРСР

– Громадяни з Афганістану, Сирії, Іраку та Ємену, які народилися на території РРФСР і раніше мали громадянство Радянського Союзу.

Під дію указу підпадають і всі найближчі родичі тих людей, хто захоче отримати російське громадянство за новими правилами.

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, українцям розкрили подальші плани глави держави-окупанта Володимира Путіна, який запустив "марафон щедрості" на окупованому Донбасі видачею населенню російських паспортів.

Путін
Путін

Суть стратегії окупантів пояснив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в ефірі oboz.tv.

"Росія буде роздавати громадянство жителям окупованих територій Донецької та Луганської областей в три етапи, окупанти вже склали списки на отримання паспортів РФ", - відзначив Тука.

Як повідомляв раніше Знай.ua, президент Російської Федерації Володимир Путін дозволив видавати надавати громадянство Росії жителям непідконтрольної владі частині території Донецької і Луганської областей за спрощеною схемою.

Також Знай.ua писав про те, що відомий російський художник Сергій Йолкін дав користувачам мережі новий привід для глузувань над ватажком кримських і донецьких терористів Володимиром Путіним.