Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі переніс термінову операцію через сильні болі в животі. Політик був госпіталізований 30 квітня – його доставили в лікарню Святого Рафаеля в Мілані, повідомляє France Presse.

Екс-прем'єра успішно прооперували і в найближчі дні планують виписати з госпіталю. При цьому про конкретні причини екстреної госпіталізації та хірургічного втручання не повідомляється.

Сильвіо Берлусконі

У свою чергу, сам Берлусконі висловив подяку тим, хто його підтримував: "Спасибі всім за любов і за численні повідомлення. Я в хорошій формі і готовий до цієї виборчої кампанії!"

Зазначимо, що італійський екс-прем'єр, відомий тим, що відкрито підтримує президента Росії Володимира Путіна, нещодавно заявив про намір повернутися у велику політику і зайняти місце в Європейському парламенті.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сильвіо Берлусконі

Про свій намір знову балотуватися на виборах, які пройдуть в кінці травня 82-річний політик заявив на партійному заході своєї політсили "Вперед, Італія" на Сардинії 17 січня.

Раніше ми повідомляли про те, що у вівторок, 30 квітня, в Мілані госпіталізували лідера партії "Вперед, Італія" колишнього прем'єр-міністра Сильвіо Берлусконі. У повідомленні говориться, що вранці Берлусконі доставили на машині швидкої допомоги в клініку "Сан-Раффаеле". Джерело зазначає, що в цій лікарні в 2016 році йому зробили операцію на відкритому серці.

Сильвіо Берлусконі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що одна з основних свідків у справі проти колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі 34-річна Іман Фаділь померла від радіації.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на незвичайну подібність "нових" післяопераційних осіб Путіна і Кабаєвої звернули увагу співробітники порталу Goddess of Glam, присвяченого стилістиці та пластичній хірургії. На думку журналістів, той факт, що російський лідер звертався до послуг пластичних хірургів не викликає сумнівів.

Також "Знай.uа" писав, що спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер звернувся до новообраного президента Володимира Зеленського щодо окупованого РФ Донбасу.