Офіційний представник новообраного Президента України Володимира Зеленського Вадим Галайчук розповів, що він вже сьогодні визначився з тим, хто займе посаду глави Адміністрації Президента.

Про це стало відомо завдяки заяві Вадима Галайчука в ефірі одного з українських телеканалів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я впевнений, що Володимир Олександрович на сьогодні вже визначився з тим, кого він призначатиме главою АП", - запевнив Галайчук.

Прізвища не пролунало, але він підтвердив, що мова йде про публічну людину.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Галайчук додав, що з учорашнього дня тривають процеси з охорони Володимира Зеленського та інша організаційна робота, пов'язана з приходом його на посаду.

Варто нагадати, що команда новообраного президента України Володимира Зеленського готує чимало змін і нововведень. Серед таких і реформування системи оподаткування. Про це розповів експерт, який відповідає за регулювання податкових питань і публічних фінансів в команді Зеленського Данило Гетьманцев.

Зокрема, у Зеленського пропонують Верховній Раді України прийняти закон про введення податку на виведений капітал, який передбачає заміну податку на прибуток підприємств.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеведучий Андрій Пальчевський поділився думками про чинного гаранта Петра Порошенка та його оточення, його ймовірні плани щодо Верховної Ради після поразки на виборах і висловив свою точку зору про те, на які кроки повинен зараз зважитися новообраний президент Володимир Зеленський. Пальчевський охарактеризував "стиль", з яким залишає свою посаду Петро Порошенко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко "зробив" Зеленського президентом: дружина слуги народу все розповіла.

Також Знай.uа писав, їм буде заборонено: Зеленського попередили про несподівані наслідки закону про мову.