Колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський відзначився гучною заявою, яка стосується судових баталій із фінансовою установою.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це повідомляє Bihus.Info.

У повідомленні йдеться, що Коломойський заявив, що, якщо буде потрібно, привезе екс-голови НБУ Валерію Гонтареву в Україну. Так він прокоментував цитату журналіста Bihus.Info:

"В цікаві часи живемо - Коломойський ще не прилітає в Україну, а Гонтарєва вже не прилітає в Україну".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

"Якщо вона не прилітає, нічого страшного, ми її привеземо, якщо треба буде... У приватному порядку", - заявив Коломойський.

Відповідаючи на питання, чому останні три рішення судів з банку на користь Коломойського збіглися з наближенням до кінця виборчої кампанії, в якій переміг Володимир Зеленський, олігарх заявив, що судді нібито бачили, що націоналізація незаконна, але при "діючій владі" боялися ухвалювати справедливі рішення.

Коломойський додав, що Гонтарєва не назвала одне з цих рішень поганим, а тільки сказала, що воно призведе до дефолту.

Нагадаємо, колишній заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов не має відношення до команди майбутнього глави держави Володимира Зеленського.

Андрій Портнов

Таку заяву зробив олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю програмі Bihus.info. Відповідаючи на питання, чи має Портнов відношення до Зеленського, він сказав: "Немає ніякого. Як чорт від ладану".

Як повідомляв раніше Знай.ua, український олігарх Ігор Коломойський не з’являвся в Україні майже 2 роки. Але як тільки замайоріла перемога Володимира Зеленського на виборах, олігарх анонсував своє повернення.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про те, чого чекати від повернення Коломойського, якого поза очі вже називають "тіньовим президентом", з'ясовували журналісти Bihus.info" в інтерв'ю з олігархом.

Також Знай.ua писав про те, що Ігор Коломойський, який раніше володів "Приватбанком", був губернатором Одеси і український олігарх, дав велике інтерв'ю.