Колишній заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов не має відношення до команди майбутнього глави держави Володимира Зеленського.

Таку заяву зробив олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю програмі Bihus.info. Відповідаючи на питання, чи має Портнов відношення до Зеленського, він сказав: "Немає ніякого. Як чорт від ладану".

При цьому олігарх розповів, що близько 20 років перебуває в хороших відносинах з Портновим, з яким він нещодавно зустрічався в Ізраїлі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми з ним спілкуємося, я ніколи не приховував. Я вважаю, що у нього взагалі, з точки зору закону, нема політичної відповідальності, він взагалі нічого не зробив. Його п'ять років ганяли за те, що він 800 гривень вкрав. Це смішно? З власної зарплати. За п'ять років людині нічого не знайшли. Тобто він був на роботі, він не збагачувався. Він служив режиму", - сказав Коломойський.

Також він спростував інформацію про те, що Портнов допомагає йому у вирішенні питань, пов'язаних з ПриватБанком.

Нагадаємо, офіційний представник новообраного Президента України Володимира Зеленського Вадим Галайчук розповів, що він вже сьогодні визначився з тим, хто займе посаду глави Адміністрації Президента.

Про це стало відомо завдяки заяві Вадима Галайчука в ефірі одного з українських телеканалів.

Відмітимо, раніше повідомлялося, що телеведучий Андрій Пальчевський поділився думками про чинного гаранта Петра Порошенка та його оточення, його ймовірні плани щодо Верховної Ради після поразки на виборах і висловив свою точку зору про те, на які кроки повинен зараз зважитися новообраний президент Володимир Зеленський. Пальчевський охарактеризував "стиль", з яким залишає свою посаду Петро Порошенко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко "зробив" Зеленського президентом: дружина слуги народу все розповіла.

Також Знай.uа писав, їм буде заборонено: Зеленського попередили про несподівані наслідки закону про мову.