Українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала до Києва після окупації півострова, Ліза Богуцька прокоментувала інтерв'ю, яке екс-глава Національного банку Валерія Гонтарева дала в Лондоні "Голосу Америки".

Богуцька звернула увагу на те, що колишня очільниця НБУ явно нервує, а голос у неї тремтить. Активістка передбачила долю Гонтарєвої:

"Щось навколо нашої неперевершеної банкірки згустилися хмари. Валерія Гонтарєва занервувала. Судячи з тембру голосу, вона вже уявляє себе рахівником Качанівської колонії", - написала Ліза Богуцька у Facebook.

Что-то вокруг нашей непревзойденной банкирши сгустились тучи. Валерия Гонтарева занервничала. Судя по тембру голоса, она...

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще
Geplaatst door Liza Bogutskaya op Vrijdag 3 mei 2019

Нагадаємо, 2 квітня ГПУ викликала для вручення підозр і допиту екс-керівницю НБУ Валерію Гонтареву, а також екс-главу Адміністрації президента Бориса Ложкіна та заступника голови АП Олексія Філатова. Усіх трьох викликають у якості підозрюваних у справі про махінації та маштабні розкрадання олігарха-втікача Сергія Курченка.

Підозра Гонтаревої стосується розкрадання і сприяння злочинцям.

У відповідь на виклик, екс-глава Національного банку Валерія Гонтарева заявила, що не має наміру йти на допит в Генеральну прокуратуру і запрошує слідчих в Лондон.

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

Як повідомляв портал Знай.ua, екс- глава НБУ перебралася в Лондон.

Колишня керівниця Національного банку України Валерія Гонтарєва з 1 жовтня минулого року живе у столиці Великої Британії. 54-річна екс-чиновниця разом з сином орендує в Лондоні двокімнатну квартиру і працює консультантом.

Також Знай.ua писав, екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва придбала будинок у Лондоні за 23 мільйони фунтів (майже 30 млн. $)

Яким дивом екс-чиновниця примудрилася заробити на такий будинок, перебуваючи на державній службі, залишається загадкою.