Колишній кандидат у президенти Анатолій Гриценко різко звернувся до чинного президента Петра Порошенка.

Про це він заявив в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Гриценко відзначив, що чинний президент Петро Порошенко, який буде обіймати свою посаду до інавгурації Володимира Зеленського міг би до того часу виконати всі свої обіцянки і розпочати мав би з Свинарчуків-Гладковських.

"Вибори пройшли, а проблеми залишились. Тут представник бізнесу піднімав питання економічного характеру, які залишились без вирішення. Одне просте питання, а де зараз Свинарчук? От де він? Йому сьогодні хтось десь там щось заборонив. Проте кандидат у президенти, який обіцяв боротись і корупцією (ред-Порошенко) міг би його просто зараз заарештувати і посадити. Не сам посадити через суд, але хоча б заарештувати", - заявив Гриценко.

Більше того політик не забув і про "діяння" колишньої керівниці НБУ Валерії Гонтарєвої, яка відзначилась неоднозначним управлінням національного регулятора.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"І це ж не тільки він - Гонтарєва, я вже дізнався, що вона вже на ПМЖ оформляє собі у Лондоні, тому що не хоче приїжджати сюди у прокуратуру звітувати за свої дуже важливі і жасливі діянна", - відзначив Гриценко.

Нагадаємо, у середу, 24 квітня, президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для мешканців окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей. У зв'язку з цим колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко закликав скликати РНБО і запросити туди Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", депутати з фракції "Самопоміч" підготували законопроект щодо обмеження повноважень президента. На нього вже відреагували у команді Володимира Зеленського. Свою думку щодо цього висловив також колишній міністр оборони Анатолій Гриценко.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український блогер Ліза Богуцька заявила, що мер Львова Андрій Садовий вирішив відплатити переможцю виборчих перегонів Володимиру Зеленському за угоду, яка не відбулася в першому турі.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко